Proces parzenia kawy z systemem Aroma Whirl Plus został wzbogacony o jeszcze jeden etap przyrządzania napoju. Innowacją jest nawilżanie zmielonej kawy przez kilka sekund w celu łatwiejszego uwolnienia aromatu. Następnie w pojemniku do parzenia woda łączy się z kawą wielokrotnie wirując, dzięki czemu napar odznacza się intensywnością aromatu i smaku.
Proces parzenia kawy z systemem Aroma Whirl Plus został wzbogacony o jeszcze jeden etap przyrządzania napoju. Innowacją jest nawilżanie zmielonej kawy przez kilka sekund w celu łatwiejszego uwolnienia aromatu. Następnie w pojemniku do parzenia woda łączy się z kawą wielokrotnie wirując, dzięki czemu napar odznacza się intensywnością aromatu i smaku.
Czy ta informacja była dla Ciebie przydatna?Dziękujemy za opinię. Wg. Ciebie ta informacja jest przydatnaDziękujemy za przesłanie wiadomościJuz oddałeś głos na tą informację