Pola elektryczne HiLight (tzw. pola szybkogrzejne) w kuchenkach elektrycznych mają przyspieszony czas nagrzewania. Pole grzewcze nagrzewa się do maksymalnej temperatury w niecałe 10 sekund (w przypadku tradycyjnego pola czas ten jest kilkakrotnie dłuższy). Pola HiLight znacznie szybciej podgrzewają potrawy.
Pola elektryczne HiLight (tzw. pola szybkogrzejne) w kuchenkach elektrycznych mają przyspieszony czas nagrzewania. Pole grzewcze nagrzewa się do maksymalnej temperatury w niecałe 10 sekund (w przypadku tradycyjnego pola czas ten jest kilkakrotnie dłuższy). Pola HiLight znacznie szybciej podgrzewają potrawy.
Czy ta informacja była dla Ciebie przydatna?Dziękujemy za opinię. Wg. Ciebie ta informacja jest przydatnaDziękujemy za przesłanie wiadomościJuz oddałeś głos na tą informację