<p>Mieszanka specjalnie wyselekcjonowanych ziaren z plantacji w Ameryce Południowej i staranny proces palenia, w tradycyjnej palarni nieopodal Neapolu gwarantują idealną równowagę smaku, zrównoważoną słodycz i głębię aromatu. Gęsta pianka na powierzchni espresso, tzw. crema, tworzy się podczas procesu parzenia kawy i zmienia pierwszy jej łyk w chwilę prawdziwej rozkoszy dla zmysłów. Doznań dopełnia szczególny aromat mieszanki DeLonghi Kimbo Classic, dzięki słonecznym warunkom dojrzewania ziaren, na brazylijskich plantacjach, w krystalicznie czystym powietrzu. </p><ul> <li>kawa ziarnista do ekspresów ciśnieniowych</li> <li>Arabica i Robusta - mieszanka ziaren</li> <li>gęsta pianka na powierzchni Espresso</li> <li>pochodzenie ziaren: Ameryka Południowa</li> <li>palarnia w okolicach Neapolu</li></ul>Warunki przechowywania:Kawę przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.